Het mestplan, de BEX en de Kringloopwijzer

De Weidse Blik biedt u drie pakketten aan om alle zaken rondom de mestboekhouding voor u te regelen. Voor meer informatie over de prijzen kunt u terecht bij uw adviseur of bij ons kantoor.

  • Mestboekhouding

Hierbij wordt door de Weidse Blik uw mestplan bijgehouden in CRV Mineraal. In overleg met uw adviseur zal dit een aantal keren per jaar met u besproken worden. De adviseur berekent uw mestplaatsingsruimte, de aan of af te voeren hoeveelheid mest, uw kunstmestruimte, enz.

  • Mestboekhouding + BEX

Indien u mee wenst te doen met de BEX, kunt u kiezen om dit ook door ons te laten doen. De adviseur neemt dan naast de mestboekhouding ook de BEX met u door en hij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt.

  • Mestboekhouding + BEX + Kringloopwijzer

Naast de twee andere pakketten kunt u ook kiezen voor het pakket met daarbij het verwerken van de Kringloopwijzer. Omdat deze managementtool richting de toekomst steeds belangrijker wordt voor uw bedrijf kunt u ervoor kiezen hierop in te spelen en het maximale uit uw bedrijf te halen. De adviseur zorgt voor de verwerking van de Kringloopwijzer en voorziet u van advies om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.