Maatregelen Coronavirus

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus, informeren wij u over de maatregelen vanuit Weidse Blik die voor u van belang zijn.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Dit geeft ons een grote verantwoordelijkheid u te kunnen blijven beleveren zoals u van ons gewend bent.
Daarom hebben we onder andere de volgende maatregelen getroffen:

 • Onze specialisten en accountmanagers werken de komende weken vanuit huis.
  Zij zullen u telefonisch en via digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk blijven ondersteunen.
 • Bedrijfsbezoeken vinden alleen plaats als het strikt noodzakelijk is, bijvoorbeeld als de gezondheid en of de prestaties van uw dieren in het geding zijn.
  In dit geval maakt uw specialist of accountmanager voorafgaand met u afspraken over het vermijden van gezondheidsrisico’s tijdens het bezoek.
 • Vanwege de Corona-maatregelen werken wij momenteel met een lagere personeelsbezetting dan normaal op de binnendienst, bij Weidse Blik Advies en onze zakgoed afdeling.
  In verband daarmee doen wij een beroep op u om voerbestellingen minimaal twee dagen voor de gewenste leverdag door te geven.
  Bij voorkeur via e-mail. Hiermee helpt u ons enorm. Mochten we een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen wij op uw begrip.
 • Onze chauffeurs zullen ook op gepaste wijze omgaan met de huidige situatie. Zij vermijden fysiek contact en maken geen gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf.
 • Afhalen bij de loods en winkel  in Joure blijft nog steeds mogelijk. Wanneer u vooraf doorgeeft ( bij voorkeur via mail info@weidseblik.nl )wat u zou willen meenemen , kunnen we dat alvast klaar zetten , zodat contacten minimaal zijn.
 • Mochten er personen op uw bedrijf besmet zijn met het Coronavirus, wilt u dat dan doorgeven bij uw bestelling of aan uw specialist/accountmanager?
  Dan geeft u ons de mogelijkheid om u zelf en  onze medewerkers te beschermen.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met 6 april. Van tussentijdse veranderingen houden wij u uiteraard op de hoogte.

U mag van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo goed en normaal mogelijk door kan gaan.
Onze medewerkers zijn uiteraard bereikbaar voor verdere vragen.