Update Coronavirus

Het is inmiddels ruim vijf weken geleden dat wij u voor het eerst informeerden over de maatregelen die wij moesten nemen vanwege het Coronavirus. Als ForFarmers samen met haar dealers hebben wij ons snel weten aan te passen aan de beperkende maatregelen en zijn wij erin geslaagd om zonder grote problemen onze producten aan u te blijven leveren zoals u dat van ons gewend bent. Dat is een groot compliment voor onze medewerkers, maar ook voor u als onze klant. U heeft onder andere goed gehoor gegeven aan onze wens om tijdig te bestellen. Dat helpt ons enorm bij het plannen en daar zijn we u dankbaar voor.

Ook de advisering loopt zo goed mogelijk door. Samen met onze adviseurs vindt u vaak creatieve manieren om op afstand uw bedrijfssituatie door te spreken en specifieke adviesvragen beantwoord te krijgen. Deze ervaringen hebben ook naar de toekomst toe veel waarde.

Uiteraard wil iedereen het liefst zo snel mogelijk terug naar de normale situatie. Helaas kan dat voorlopig niet. In lijn met het overheidsbeleid, verlengen ook wij als ForFarmers/Weidse Blik onze Coronamaatregelen tot en met 19 mei. Wel krijgt onze buitendienst vanaf aanstaande dinsdag meer ruimte om klanten te bezoeken. Bijvoorbeeld in het geval dat dierprestaties en diergezondheid onder druk staan. Dit is op afstand toch vaak lastig te beoordelen en maakt een bedrijfsbezoek noodzakelijk.

Noodzakelijke bedrijfsbezoeken vinden plaats onder duidelijke voorwaarden, die uw adviseur voorafgaand aan het bezoek met u afstemt. 

Voorwaarden zijn onder andere:

• 1,5 meter afstand (dit is op het boerenerf gelukkig goed uitvoerbaar);

• Uw adviseur komt alleen op het erf, in de stal of op het veld en niet bij u aan de keukentafel of elders in huis;

• Uw adviseur heeft tijdens het bezoek slechts met één persoon contact, dus niet met familieleden, medewerkers etc;

• Uiteraard worden alle verdere hygiënemaatregelen in acht genomen.

Naast het opvolgen van alle maatregelen en richtlijnen gebruiken wij zoals altijd, net als u, ons gezonde boerenverstand. Zo zorgen we dat u, uw familie en onze medewerkers geen onnodige risico’s lopen. Door zo met elkaar te blijven samenwerken, zal het ook de komende tijd lukken om u te blijven voorzien van voer en andere producten en de advisering die u nodig heeft voor een goede gezondheid en goede prestaties van uw dieren.

Mede namens alle collega’s, hartelijk dank voor uw begrip en uw medewerking en blijf gezond!