Vacature Teeltspecialist Ruwvoer/Accountmanager

 

Gezocht: Een autoriteit op het gebied van ruwvoerteelt die zijn of haar hand niet omdraait voor een grondige probleemanalyse. Ben je bovendien communicatief sterk en klantgericht? Solliciteer dan naar deze functie bij Weidse Blik, dealer van ForFarmers..

 Teeltspecialist Ruwvoer /Accountmanager

   Friesland/aangrenzende regio’s, fulltime


Wat ga je doen?

Als teeltspecialist ruwvoer ben je verantwoordelijk voor de afzet van plantartikelen en de ondersteuning van collega-specialisten/accountmanagers en loonwerkers bij technische problemen rondom de ruwvoerteelt. Tevens zorg je ervoor dat de kennis en kunde van collega-specialisten op jouw vakgebied op niveau blijft. Daarnaast ben je als accountmanager verantwoordelijk voor een aantal klanten in je werkgebied.

Taken & verantwoordelijkheden als teeltspecialist ruwvoer/accountmanager:

  • Je werft en ondersteunt nieuwe omzet van plantartikelen binnen de regio, begeleidt de toepassing in de praktijk van nieuwe producten en concepten en voert verkoopacties uit.
  • Je bent de technische coach op gebied van ruwvoerteelt van het Weidse Blik team.
  • Als tweedelijns-specialist ondersteun je collega-specialisten op rundveebedrijven en bij loonwerkers bij het oplossen van teelt-technische problemen. Zo zorg je gezamenlijk voor tevreden klanten.
  • Je verzamelt en deelt marktinformatie over zowel onze eigen producten en concepten als die van concurrerende marktpartijen.
  • Je realiseert, samen met het Weidse Blik team, de afgesproken doelstellingen met behulp van een vooraf opgesteld plan.
  • Je zorgt middels een goed advies en/of de inzet van de juiste specialisten voor de verkoop van (meng)voeders, handelsartikelen en diensten bij je klanten.

Dit staat op jouw cv:

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HAS en/of minimaal HBO-denkniveau.
  • Brede (praktische) teeltkennis en kennis van de toepassingsomgeving met ook enige kennis van de rundveehouderij.

Wie ben jij?
Om deze rol tot een succes te maken, ben je een initiatiefrijke teamspeler met overtuigingskracht die uitblinkt in probleemanalyse. Ben jij een autoriteit op jouw vakgebied? Beschik je over goede communicatieve en presentatievaardigheden en ben je resultaat-, klant- en servicegericht? Dan zoeken wij jou!

Meer over Weidse Blik
Weidse Blik BV
heeft haar werkgebied in vooral Friesland en aangrenzende delen van Groningen, Drenthe en Overijssel. Ons kantoor is gevestigd in Joure en ons team telt 30 gedreven leden in binnen- en buitendienst en de distributie. De kernactiviteit van Weidse Blik is de verkoop en advisering bij het gebruik van voeders, kunstmest, zaaizaden etc. Daarnaast leveren wij vanuit Weidse Blik Advies BV allerlei adviesdiensten op het gebied van o.a. mestplannen, KringloopWijzer en strategisch advies.

Informatie:
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Gauke Adamse, mede-eigenaar Weidse Blik BV, via telefoonnummer 06-51 21 64 91 of gauke@weidseblik.nl 
Ben je geïnteresseerd in de functie mail dan vóór 1 oktober 2019 je sollicitatie, voorzien van CV naar gauke@weidseblik.nl of stuur een schriftelijke sollicitatie naar Weidse Blik , Ambachtswei 4 8501 XA Joure t.a.v. Gauke Adamse.