Vacature commercieel medewerk(st)er binnendienst

 

Gezocht: Een enthousiaste commercieel medewerk(st)er binnendienst met no-nonsens mentaliteit . Ben je bovendien leergierig en klantgericht? Solliciteer dan naar deze functie bij Weidse Blik, dealer van ForFarmers..

Commercieel medewerk(st)er Binnendienst

Als nieuwe collega maak je deel uit van een klantgericht team met no-nonsens mentaliteit. In de binnendienst zijn in totaal 10 collega’s werkzaam. Het hele team bestaat in totaal uit 35 collega’s die werkzaam zijn in binnen-en buitendienst en distributie.

Wat ga je doen?
Jouw taken en werkzaamheden zijn gevarieerd waaronder het telefonisch te woord staan van onze klanten.
Na een goede inwerktijd zijn de meest voorkomende werkzaamheden:

* Planning en verkoop natte/droge bijproducten zoals bierbostel en corngold etc.
* Het aannemen en verwerken van binnenkomende orders etc.
* Telefonische verkoop van diverse acties rond agrarische handelsartikelen.
* Ondersteunen van commerciële acties door o.a. gebruik te maken van social media.

Gewenst profiel
* Ervaring en affiniteit met de melkveehouderij
* Proactieve, commerciële en klantgerichte houding
* Je bent leergierig en wilt jezelf graag verder ontwikkelen
* Geen negen tot vijf mentaliteit
* Met enthousiasme en humor denk je in oplossingen
* Eigen initiatief
* Teamspeler
* Minimaal MBO werk/denkniveau
* Verstaan en liefst ook beheersen van Friese taal.

Standplaats Joure
Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling. In jouw functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om je verder te ontwikkelen. Salaris afhankelijk van ervaring en kennis. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime invulling maar minder uren is bespreekbaar.

Meer over Weidse Blik
Weidse Blik in Joure is een fourage- en adviesbedrijf.  Als zelfstandig dealer van ForFarmers zijn we actief in een groot deel van Friesland en verder in een (klein) deel van Groningen, Drenthe en Overijssel. De kernactiviteit is de verkoop van en de advisering over het gebruik van voeders voor rundvee en allerlei handelsartikelen voor o.a. mais- en weidebouw. Daarnaast levert Weidse Blik diverse adviesdiensten op gebied van mestwetgeving, kringlooplandbouw en strategisch advies. Tevens is in ons pand in Joure onze winkel onder de naam Weidse Blik Tuin & Dier gehuisvest.

Informatie:

Voor vragen en/of interesse kun je contact opnemen met Peter Allema, mede-eigenaar van Weidse Blik via 06-45150437 of via mail peter@weidseblik.nl.  
Ben je geïnteresseerd in de functie mail dan vóór 1 april 2020 je sollicitatie, voorzien van CV naar peter@weidseblik.nl of stuur een schriftelijke sollicitatie naar Weidse Blik , Ambachtswei 4 8501 XA Joure t.a.v. Peter Allema.