Verkoopactie hittestress producten

 

De winter is voorbij en we denken alweer aan zomerse temperaturen!  Hittestress bij koeien is een bekend fenomeen dat ieder jaar voorkomt. De vraag is altijd: wanneer treedt dit op? Bij een temperatuur van 23 graden en een hoge luchtvochtigheid (>80%) kunnen koeien al last hebben van hittestress. Dit geldt niet alleen voor de melkgevende koeien, ook droogstaande koeien en jongveelijden onder hittestress. Typische verschijnselen van hittestress zijn een lagere voeropname, lagere melkproductie en ‘pompende’ koeien.  Door de buffercapaciteit in het rantsoen te verhogen   is pensverzuring te voorkomen. Werk proactief en voer gedurende de gehele zomerperiode buffer (Univit Buffer of RumiBuffer)  ter ondersteuning. En tijdens perioden van hittestress verhoogt u de dosering.

 

Wij merken dat tijdens een warme periode het aantal bestellingen van hittestress producten fors toeneemt.  En dan valt het niet mee om iedereen tijdig te kunnen voorzien. Zorg daarom dat u de hittestress producten vroegtijdig beschikbaar heeft.  U bent dan goed voorbereid en kunt  adequaat handelen tijdens hittestress. Om de piek in uitleveringen te voorkomen kunt u nu gebruik maken van onze verkoopactie op  mineralenbuffers en pensbestendige vetten.

Inhoud verkoopactie:

Schema hittestress

  • 10 % korting bij aankoop op mineralenbuffers (Univit Buffer, Rumi Buffer en Univit Capri), pensbestendige vetten (Milk Power HF 180 en HF 160, Bergafat-producten) en de broeiremmer Selco-TMR. De korting geldt alleen bij afname van een volle pallet of big bag.
  • Actie/afnameperiode: 1 maart tot 1 mei 2019.

De mineralenbuffers zijn een half jaar houdbaar en pensbestendige vetten zijn één jaar houdbaar, dus reden genoeg om de producten op tijd aan te schaffen.

Maak dus nu gebruik van deze verkoopactie en geef uw bestelling door aan ons kantoor, tel. 0513 - 41 61 62 of per mail info@weidseblik.nl