Over ons

Weidse Blik in Joure is een regionale fourage- en adviesbedrijf. Wij zijn actief in bijna geheel Friesland, behalve de westkant. Verder zijn we ook actief in een deel van Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bieden een compleet pakket producten en diensten aan voor de ondernemende veehouders. Verkoop en de advisering van mengvoer, bijproducten, grondstoffen voor melkvee, vleesvee, geiten en schapen.

Bij het kantoor hebben we een winkel en loods en kunnen wij met heel veel producten uit eigen voorraad onze klanten snel bedienen. U kunt bij ons terecht voor alle handelsartikelen voor mais- en weidebouw, onder andere kunstmest, maiszaad, graszaad. Verder hebben we verschillende strooisels, kuilplastic en inkuilmiddelen.

Wij zijn ook verkoper van Pavo, Hedric en Hartog. In onze winkel hebben wij voeding en benodigdheden voor huisdieren, hobbydieren, tuinbemesting en bekalking.

Daarnaast levert Weidse Blik adviesdiensten op gebied van o.a. mestplannen, BEX, kringloop, strategisch advies en productierechtenbemiddeling.

Weidse Blik B.V, zelfstandig dealer van ForFarmers, is de partner van de ondernemende veehouder. Een stabiele factor, die continuïteit en vernieuwing biedt:

  • met gedreven mensen die weten waarover ze praten;
  • met accountmanagers waarmee u als ondernemers onder elkaar kunt sparren over uw bedrijfsontwikkeling;
  • met specialisten die u gericht adviseren op (voer)technisch gebied.

Voor u betekent dit persoonlijk contact, specialistische kennis en een kritisch klankbord met oog voor uw rendement.

ForFarmers dealer

Simpelweg voer leveren is voor ons geen doel op zich. De inspanningen van onze specialisten zijn erop gericht om uw positie als veehouder te versterken en uw bedrijfsrendement te verhogen. Daarbij profiteren onze klanten van de omvang en kennis van ForFarmers, dat bijvoorbeeld ook de veiligheid van al onze producten garandeert en borgt. En als regionaal geori├źnteerd bedrijf zijn wij toch heel dichtbij. Door deze regionale aanpak zijn we in staat om heel snel te reageren op uw wensen en als zelfstandig bedrijf weten we wat het is om te ondernemen, net als u!

Contactformulier

0513-416162