De klanten van ForFarmers melken al jaren meer kilogrammen vet en eiwit dan het landelijk gemiddelde. Het is niet alleen een mooie prestatie, maar het levert onder aan de streep ook meer melkgeld op.

Wij vertellen je graag waarom én hoe je de melkproductie met bijbehorende vet- en eiwitgehalten van jouw melkvee verhoogt en verbetert.

 Wil je weten wat de vet- en eiwitpotentie van jouw veestapel is? Vraag een vrijblijvende vet- en eiwitscan aan bij ons. Wij kijken niet alleen naar de mogelijkheden om meer melkgeld te verdienen, maar ook en vooral naar de extra voerwinst die je daarmee realiseert. Kortom: we focussen op maatregelen die zorgen dat je onder aan de streep meer over houdt. Meer weten? Bel naar kantoor 0513-416162 en wij zorgen dat de juiste specialist contact met je opneemt.

 

 

 

aanvoerder vet en eiwit

Meer nieuws

Mais demoveld in Beetsterzwaag

Mais demoveld in Beetsterzwaag

UPDATE foto's 20 juni en 8 juli (scroll naar beneden voor de oudere foto's) Het proefveld in Beetsterzwaag staat vol uitdagingen, mais komt goed op echter je ziet wel wat veel neerslag kan doen. Je ziet spoorschade en daar heeft de mais het lastig om door te groeien....

Mais demoveld in Grootegast

Mais demoveld in Grootegast

Op 30 april is in samenwerking met Loonbedrijf Beute het maisdemoveld met ultra-vroege mais in Grootegast ingezaaid. Hier zijn 15 maisrassen ingezaaid. Update 30 mei: inmiddels is het maisveld tegen onkruid gespoten en lijkt egaal op te komen. Er zijn 15 verschillende...

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief