Dri-Li Extra remt de groei van bacteriën in stalstrooisel en creëert zo een gezonde comfortabele leefomgeveing voor vee. De ingrediënten van Dri-Li Extra voldoen aan de Europese richtlijnen voor biociden.

Dri-Li Extra is een uniek hygiënemiddel voor stalstrooisel. Het is gebaseerd op verkalkt zeewier dat is gewonnen in de kustgebieden rond Ierland en IJsland. Dankzij deze unieke grondstof beschikt Dri-Li extra over een enorm absorberend vermogen.

Zie voor meer productinformatie de twee linkjes op deze pagina.
Dri-Li Extra is alleen gezakt verkrijgbaar.

Neem contact op met uw bedrijfsadviseur voor het juiste advies. U kunt natuurlijk ook bellen met onze verkoopbinnendienst in Joure. 

Meer nieuws

Mais demoveld in Beetsterzwaag

Mais demoveld in Beetsterzwaag

UPDATE foto's 20 juni en 8 juli (scroll naar beneden voor de oudere foto's) Het proefveld in Beetsterzwaag staat vol uitdagingen, mais komt goed op echter je ziet wel wat veel neerslag kan doen. Je ziet spoorschade en daar heeft de mais het lastig om door te groeien....

Mais demoveld in Grootegast

Mais demoveld in Grootegast

Op 30 april is in samenwerking met Loonbedrijf Beute het maisdemoveld met ultra-vroege mais in Grootegast ingezaaid. Hier zijn 15 maisrassen ingezaaid. Update 30 mei: inmiddels is het maisveld tegen onkruid gespoten en lijkt egaal op te komen. Er zijn 15 verschillende...

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief