Sinds dit jaar werkt CRV met JoinData voor het inlezen van uw gegevens. Dit platform is ontwikkeld om het delen van data tussen verschillende partijen makkelijker en overzichtelijker te maken. Het is belangrijk om de machtiging voor het gebruik van JoinData te bevestigen, anders worden de specifieke gegevens zoals melkleveranties niet meer gedeeld tussen de partijen.

 

De tijdelijke machtiging van RFC naar CRV is afgelopen winter uitgezet. Heeft u de machtiging nog niet geactiveerd dan worden de melkleveranties van Friesland-Campina boeren niet meer ingelezen. Er missen dan gegevens en de fosfaatplanner en het mestplan zijn niet meer correct weergegeven.

 

De makkelijkste manier om te controleren of de melkleveranties correct ingelezen worden is via de fosfaatplanner, hierin is per maand te zien hoeveel melk er geleverd is.

Via de link hieronder vindt u een verdere uitleg.

https://www.weidseblik.nl/wp-content/uploads/2023/08/fosfaatplanner-RFC-JoinData-activeren.pdf

 

 

 

Meer nieuws

Mais demoveld in Beetsterzwaag

Mais demoveld in Beetsterzwaag

UPDATE foto's 20 juni en 8 juli (scroll naar beneden voor de oudere foto's) Het proefveld in Beetsterzwaag staat vol uitdagingen, mais komt goed op echter je ziet wel wat veel neerslag kan doen. Je ziet spoorschade en daar heeft de mais het lastig om door te groeien....

Mais demoveld in Grootegast

Mais demoveld in Grootegast

Op 30 april is in samenwerking met Loonbedrijf Beute het maisdemoveld met ultra-vroege mais in Grootegast ingezaaid. Hier zijn 15 maisrassen ingezaaid. Update 30 mei: inmiddels is het maisveld tegen onkruid gespoten en lijkt egaal op te komen. Er zijn 15 verschillende...

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief